Фото: "Волинь 24"

На передовій загинув працівник Офісу президента

На передовій Донеччини загинув співробітник Офісу президента Олексій Титаренко. Він обіймав посаду головного консультанта Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики. 

Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"На передовій Донеччини загинув співробітник Офісу Президента Олексій Титаренко. Він працював головним консультантом Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики. Співчуваю рідним та близьким! Україна завжди пам‘ятатиме героїв!" — йдеться у дописі Єрмака у Telegram.

Про Олексія Титаренко у мережі майже немає інформації, а також фото. Лише на сайті Офісу президента вказано, що у 2017 році він переміг у конкурсі на посаду головного консультанта Головного департаменту з питань внутрішньої політики тодішньої Адміністрації президента.

Нагадаємо, що 23 березня загинув боєць ЗСУ, 44-річний Андрій Щербанівський. До війни чоловік займався бігом й мав особистий рекорд — долав 42 км за дві з половиною години.

11 квітня у боях за Бахмут загинув український спортсмен Костянтин Денека. Відомий велогонщик служив в одному зі спецпідрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони. 

А 17 квітня на війні загинув народний депутат України восьмого скликання Верховної Ради Олег Барна. Він загинув під час виконання бойового завдання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.05.2023 14:17