Фото: Pixabay

На Північному мосту в Києві утворився затор: рух тролейбусів паралізовано (відео)

У Києві на Північному мосту через аварію утворились затори. Повністю зупинився рух тролейбусів.

Про це повідомляє "Київ24".

Наразі на мосту зупинились всі тролейбуси. Також вони заблокували дорогу для інших авто. На відео можна побачити, що люди виходять з громадського транспорту та йдуть пішки.

Раніше, а саме 22 липня, у столиці після зливи утворилися "водоспади". Одразу з двох мостів у столиці текла вода. Внаслідок цього на Набережному шосе був ускладнений рух. Вода текла з мосту Патона та з мосту в районі Дніпровського проїзду. Після сильного дощу там утворилися "водоспади".

"Очевидці повідомляють, що на Набережному шосе утворилися затори, тож майте на увазі", — пишуть у місцевих Telegram-каналах.

Своєю чергою у "Київтеплоенерго" пояснили, що пошкодження на мосту Патона пов’язане з гідравлічними випробуваннями. На магістральному трубопроводі діаметром 600 мм проводять планові випробування, щоб забезпечити його надійну роботу взимку. 

Зазначимо, що у прес-службі Київської міської державної адміністрації повідомлялось, що з 21 червня у зв'язку з ремонтними роботами Північний міст буде частково перекритим. Ремонт триватиме до 10 серпня. Рух транспорту буде обмежено у першій та частково другій смугах у напрямку з лівого на правий берег Києва. 

Нагадаємо, 21 липня в Києві стався моторошний інцидент. Обірвався трос на тролей-атракціоні через річку Дніпро. Загинув хлопець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.07.2024 10:10