Фото ілюстративне зі соцмереж

На Полтавщині сталася детонація боєприпасів у військовому підрозділі

У вівторок, 23 липня, на Полтавщині у селищі Котельва здетонували боєприпаси. Вибухи пролунали на території одного із військових підрозділів.

Як повідомляє очільниця Котелевської громади Тетяна Корост, внаслідок вибухів виникла пожежа у поруч розташованій господарчій будівлі.

Також пошкоджень зазнали житлові будинки, розташовані на прилеглій території. Зазначається, що масштаби руйнувань будівлі та пошкодженого довкілля уточнюються. Водночас інформацію щодо кількості постраждалих мешканців громади уточнюють.

За словами посадовиці, наслідки вибухів ліквідовують рятувальники, військові та правоохоронці. Станом на сьогодні триває розслідування. Створено штаб з ліквідації надзвичайної ситуації та затверджено план дій.

Котелевська громада

Скріншот: Котелевська громада

"Просимо всіх зберігати спокій, не поширювати світлини та відео з місця події. Постраждалим для фіксації факту пошкодженого майна, отримання компенсації з державного та місцевого бюджетів на відновлення житла необхідно звертатися до ЦНАПу с-ще Котельва, вул.Полтавський шлях, 224, 0535021335", — написала Корост.

Нагадаємо, 23 липня у Львові у квартирі багатоповерхівки вибухнув туристичний газовий балон. Власниця житла отримала опіки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.07.2024 15:17