Фото: соцмережі

На річницю вторгнення РФ до Києва прибув особливий гість: яку новину готує для України

З візитом до Києва у річницю повномасштабного вторгнення Росії прибув прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. Він вже зустрівся з українським прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Про це повідомляє TVP1 та речник польського уряду Пйотр Мюллер.

"Через рік після початку військових дій Росії прем’єр-міністр Моравецький приїхав до Києва, щоб дати чіткий і вимірний сигнал про продовження підтримки в захисті України від Росії", — написав Мюллер.

Шмигаль та Моравецький поклали вінки до Стіни пам'яті загиблих у центрі Києва.

Секретар керівної партії "Право і справедливість" Кшиштоф Соболевський повідомив, що Моравецький, ймовірно, візьме участь у засіданні Верховної Ради.

Він також зазначив, що прем'єр поїхав до Києва з посланням підтримки та інформацією після візиту президента США Джо Байдена до Варшави.

Також повідомляється, що польський прем’єр Моравецький сьогодні може оголосити про відправку до України перших обіцяних танків Leopard, повідомляє Bloomberg.

Нагадаємо, у річницю масштабного вторгнення Росії в Україну прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Росію не можна заганяти у кут. Він також закликав сторони до мирних переговорів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 24.02.2023 12:01