Фото: Нацполіція

На Рівненщині автоцистерна з газом врізалась у блокпост: загинув поліцейський (фото)

У Рівненській області автоцистерна врізалась у блокпост. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув правоохоронець.

Про це повідомила поліція Рівненщини.

За даними слідства, аварія трапилася 28 вересня близько 08:15 на трасі Київ-Ковель-Ягодин. Попередньо, водій автоцистерни DAF, 64-річний житель міста Кременчук, з невстановлених поки причин врізався у блокпост на межі Рівненської та Житомирської областей.

Внаслідок ДТП загинув 40-річний поліцейський. До того ж ще двоє осіб, 28-річний кінолог та 27-річний військовослужбовець, отримали тяжкі травми та перебувають у лікарні. 

"Керманич вантажівки отримав незначні тілесні ушкодження, відповідно до огляду — тверезий. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України", — йдеться у повідомленні.

Крім того, внаслідок наїзду пошкоджене також службове авто поліцейського офіцера громади. Сам правоохоронець не постраждав. Натомість цистерна була наповнена газом, але, на щастя, вона не розгерметизувалася.

"Триває досудове розслідування. Національна поліція України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого колеги", —резюмували правоохоронці.

Нагадаємо, раніше у Львівській області зіткнулися два легковики. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей. Серед них — чотирирічна дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.09.2024 13:17