Фото: Нацполіція

На Львівщині зіткнулися два легковики: постраждала дитина (фото)

У Львівській області зіткнулися два легковики. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей.

Про це повідомила поліція Львівщини.

За даними правоохоронців, аварія сталася на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Тухолька. Як встановило слідство, водійка автомобіля Ssang Yong, 21-річна жителька Харкова, не впоралась з керуванням і через це автівка виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з металевим відбійником, а далі, рухаючись за інерцією — зіткнувся з автомобілем Citroen, яким керувала мешканка сусіднього села віком 25 років.

ДТП на Львівщині

Фото: Нацполіція

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водійка Citroen та двоє її пасажирок віком 52 та чотирьох років. Їх госпіталізували до лікарні.

"За фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", — наголосили у поліції.

ДТП на Львівщині

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 27 вересня у Ніжині Чернігівської області керівник райуправління поліції збив військовослужбовця, який вибіг на проїжджу частину. Від отриманих травм чоловік помер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.09.2024 10:58