Фото: ДБР

У Ніжині керівник райуправління поліції на смерть збив військовослужбовця (фото)

У п'ятницю, 27 вересня, у Ніжині Чернігівської області керівник райуправління поліції збив військовослужбовця, який вибіг на проїжджу частину. Від отриманих травм чоловік помер.

Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

"Працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом смерті військовослужбовця у ДТП. За кермом авто, яке скоїло наїзд, знаходився один з керівників Ніжинського райуправління поліції", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що близько 11:00 правоохоронець на службовому автомобілі рухався до одного з перехресть у середмісті Ніжина. Раптово на проїжджу частину вибіг військовослужбовець. Уникнути зіткнення не вдалося. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

ДТП у Ніжині 27 вересня

За попередніми даними правоохоронців, водій був тверезий. Наразі проводяться необхідні слідчі дії, з метою повного та всебічного дослідження обставин дорожньо-транспортної пригоди.

ДТП у Ніжині 27 вересня

ДТП у Ніжині 27 вересня

ДТП у Ніжині 27 вересня. Фото: ДБР

Нагадаємо, ввечері 20 вересня у Чернігівській області сталася смертельна дорожньо-траспортна пригода за участю мотоцикла та трактора. Загинули двоє неповнолітніх. Як встановило слідство, 15-річний водій мотоцикла на швидкості зіткнувся з трактором, який буксирував бочку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.09.2024 14:35