Фото: Нацполіція

На Чернігівщині неповнолітні на мотоциклі врізалися у трактор: одна дитина загинула

Вечері 20 вересня у Чернігівській області сталася смертельна дорожньо-траспортна пригода за участю мотоцикла та трактора. Загинули двоє неповнолітніх.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Чернігівській області.

За даними правоохоронців, аварія трапилася на вʼїзді в село Охрамієвичі Корюківської громади. Як встановило слідство,  15-річний водій мотоцикла на швидкості зіткнувся з трактором, який буксирував бочку.

Внаслідок ДТП неповнолітній водій мотоцикла загинув на місці, а його 13-річна пасажирка з травмами госпіталізована до лікарні.

"Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Якщо вам що-небудь відомо про обставини цієї події, прохання телефонувати за номером 0 (99) 429 14 10 або 102", — наголосили у поліції.

Нагадаємо, 14 вересня на трасі Київ — Чоп поблизу села Грушвиця Друга Рівненької області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легковиків. Внаслідок зіткнення троє людей отримали ушкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.09.2024 21:56