Фото: соцмережі

Назвав Бєлгород "зоною СВО": російський ведучий оконфузився під час прямого ефіру

Увечері 20 квітня у Бєлгороді стався вибух просто посеред міста. З російського Су-34 відбувся "нештатний схід" авіабомби.

У російському Бєлгороді розпочалася паніка серед мешканців міста після нічного вибуху. Місцева влада стверджує, що обійшлося без жертв, але людей це не заспокоює.

Зауважимо, що на російському пропагандистському телеканалі зганьбилися, готуючи матеріал про вибух. Ведучий у сюжеті заявив, що "сучасна бойова техніка дозволяє ліквідувати екстремістів у зоні СВО з мінімальної відстані". І сам же здивувався від написаного для нього тексту.

Нагадаємо, на місці вибуху у Бєлгороді з'явилася велика яма й пошкоджені житлові будинки. Губернатор області В'ячеслав Гладков повідомив, що внаслідок вибуху в Бєлгороді постраждали двоє людей.

Відомо, що вночі 17 квітня у російському Бєлгороді та районі виникли пожежі нібито на цивільних об'єктах. ЗМІ заявили про буцімто удар безпілотника.

Раніше невідомий безпілотник атакував Брянську область Російської Федерації. БпЛА був начинений вибухівкою та впав у лісі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.04.2023 14:20