У цій кімнаті відбулося вбивство. Джерело: поліція Тернопільської області

На Тернопільщині чоловік під час сварки вбив рідного брата

У понеділок, 27 листопада, на Тернопільщині під час сварки брат убив рідного брата. Сусіди родичів стверджують, що конфлікти між чоловіками виникали систематично, оскільки вони обоє зловживали спиртними напоями.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області. Правоохоронці встановили, що жили брати поруч — один у будинку батьків, а інший — в літній кухні.

"На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. Під час перевірки з'ясувалося, що потерпілий ще вранці, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вибив вікна у будинку та кричав. 67-річний родич вийшов і прогнав гармидерника. Такі суперечки тривали впродовж дня. Черговий конфлікт розпочався близько 16:00 і завершився летально", — йдеться в повідомленні.

Поліцейські додали, що старший брат, аби заспокоїти молодшого, якому було 64 роки, вбив його. Про нещастя повідомив сестру, яка мешкала в іншому селі. Жінка приїхала, побачила бездиханне тіло брата та викликала поліцію.

Підозрюваного затримали. Він у скоєному зізнався. Чоловікові уже оголосили підозру за статтею "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Нагадаємо, що в Закарпатській області поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки через відмову в інтимі. Її тіло якої знайшли в центральній частині міста Берегове.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.11.2023 02:29