На трасі Київ-Одеса вантажівка на смерть збила двох жінок: моторошні деталі

У неділю, 26 лютого, на трасі між Києвом та Одесою сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Двох жінок-пішоходів збила вантажівка, яка зіткнулась з автомобілем Volkswagen.

Про це повідомила поліція Київської області. Аварія сталася о 18 годині: вантажний автомобіль, яким керував 36-річний білоцерківець, у дозволеному місці розвертався на трасі. Але в цей самий момент 33-річний водій Volkswagen зіткнувся із вантажівкою — її занесло, внаслідок чого вона наїхала на двох жінок.

"Одна з них, 40-річна жінка, загинула одразу під колесами вантажівки. Інша, 62-річна жінка з ампутованою кінцівкою, померла дорогою до лікарні в автомобілі швидкої допомоги", — йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП, що призвело до подвійної смерті, поліцейські слідчого управління Київщини розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України

Нагадаємо, 26 лютого в Польщі зіткнулися два мікроавтобуси. В обох транспортних засобах їхали українці. Унаслідок автокатастрофи постраждали п’ятеро пасажирок, серед яких одна дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.02.2023 16:44