Фото: Pixabay

На Волині чоловік майже рік розбещував трьох малолітніх дівчат: як його покарав суд

На Волині засудили 55-річного чоловіка, який розбещував трьох малолітніх дівчаток. Зловмисник отримав п'ять років ув’язнення.

Про це йдеться у рішенні Любомльського райсуду Волинської області. 

За матеріалами слідства, розпусні дії щодо дітей чоловік вчиняв неодноразово впродовж року.

"У період з вересня 2022 року по травень 2023-го розбещував трьох дівчат, яким сім, вісім та дев’ять років. Обвинувачений оголявся перед дітьми й руками приводив у стан збудження власні статеві органи. Розпусні дії сексуального характеру відносно малолітніх спрямовані на задоволення власної статевої пристрасті, а також здатних викликати фізичне та моральне розбещення малолітніх, які призвели до порушення нормального психічного та соціального розвитку дітей", — йдеться у рішенні суду.

Чоловіка визнали винним у розбещення неповнолітніх та призначили йому п’ять років та шість місяців ув’язнення. У присуджений термін йому врахують період, який він провів у СІЗО під час розслідування, зазначається у вироку. Окрім цього інформацію про засудженого, який вже мав судимість за розбещення неповнолітніх, мають внести  до реєстру педофілів.

Нагадаємо, на Прикарпатті 53-річ­ного чоловіка засудили до 15 років ув'язнення. Мешканець Надвірнянського району у жовтні 2022 року вчинив злочин проти статевої свободи шестирічної дівчинки. В стані алкогольного сп’яніння він прийшов на подвір’я до своїх сусідів. Там побачивши, що поряд із дитиною немає батьків, заманив її за господарську будівлю і зґвалтував.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 14.11.2023 23:27