Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Волині на 17-річного хлопця впали футбольні ворота: він помер

У Волинській області на 17-річного хлопця впали незакріплені футбольні ворота. Він помер у лікарні.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Волинській області.

Як встановило слідство, інцидент стався 23 жовтня в селищі Локачі Володимирського району. Так, у перерві між заняттями, хлопець під час виконання вправи на незакріплених футбольних воротах впав та отримав тяжкі тілесні ушкодження. Врятувати життя неповнолітнього, на жаль, не вдалося. Він помер наступного дня у лікарні.

"У поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 137 Кримінального кодексу України. Йдеться про невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило смерть неповнолітнього", — йдеться у повідомленні.

Крім того, слідство призначило судово-медичну експертизу, а правоохоронці вивчають відповідні документи щодо відповідальних осіб, які мали б обстежувати технічний стан інвентарю на спортмайданчику. 

Нагадаємо, на Рівненщині дворічному хлопчикові викололи око та важко травмували вухо. Що саме сталося невідомо, адже матір дитини розповідає дві суперечливі версії отримання тілесних ушкоджень.

Зауважимо, нещодавно в Одесі батько побив свою двомісячну дитину. Дівчинку госпіталізували до лікарні у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.10.2024 20:20