Фото: Instagram Ліани Диновської

На Рівненщині дворічному хлопчику вибили око і розірвали вухо: мати висуває дві різні версії травмування дитини

На Рівненщині дворічному хлопчикові викололи око та важко травмували вухо. Наразі обставини інциденту з'ясовує поліція, адже матір дитини розповідає дві суперечливі версії отримання тілесних ушкоджень.

Як поінформували в прес-службі поліції Рівненської області, 16 жовтня близько 15:00 до поліції звернулися медики та заявили, що до обласної дитячої клінічної лікарні доставили дворічного хлопчика, у якого діагностували травму ока та рану вуха.

"Зі слів матері, це зробив сусідський п'ятирічний хлопчик. Одразу до медзакладу прибули правоохоронці, які виявили й інші тілесні ушкодження, тож за місцем проживання невідкладно скерували слідчо-оперативну групу та ювенальну превенцію", — розповіли правоохоронці.

З метою встановлення усіх обставин інциденту також залучили працівників служби у справах дітей. Потерпілого хлопчика та його трирічного братика вилучили. На обліку сім’я не перебуває. Проте матір неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності.

Своєю чергою директорка Рівненського міського центру соціальних служб та керівниця ГО "Ангели Життя" Ліана Диновська, посилаючись на слова матері хлопчика, розповіла іншу версію травмування дитини. 

"Сама мати повідомила мені, що перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння і не пам’ятає що відбулося у той день, але вважає, що дитину побила донька її свекрухи. Каже: "дитину по підлозі тягали, немов, паршиве котеня". Також сказала, що донька свекрухи сказала їй, що теж не пам’ятає хто побив хлопчика. Як виникла версія, що дитину побила інша п’ятирічна дитина — не пам’ятає, припускає, що першою це сказала донька свекрухи", — розповіла вона.

За її словами, кожна наступна версія цього злочину над дитиною буде мати ще абсурдніше пояснення. Проте у слідства є достатньо методів і засобів дізнатися що ж насправді відбулося з дитиною.

"Є дві жінки, які випили настільки багато алкогольних речовин, що нічого не пам’ятають, або ж бояться нести кримінальну відповідальність", — додала Ліана Диновська.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі батько побив свою двомісячну дитину. Дівчинка у важкому стані у лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.10.2024 16:40