Фото ілюстративне. Джерело: bilyayivka

Трагедія на Рівненщині: дві родини отруїлися чадним газом

Представники одразу двох родин із Рівненської області потрапили в лікарню внаслідок отруєння чадним газом. Причина — несправність пічного опалення та газового обладнання.

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

"У Дубно до лікарні потрапили жінки 70 і 34 років і трирічний хлопчина. У Рівному госпіталізували 31-річну жінку та трьох маленьких дітей 2017 та 2022 років народження", — йдеться в повідомленні.

За попередніми висновками рівненських надзвичайників, нещасні випадки трапилися через несправність пічного опалення та газового обладнання, а також системи вентиляції квартири.

"Не нехтуйте правилами безпеки, користуючися газовими приладами й обігрівачами. Регулярно провітрюйте приміщення і встановіть детектор чадного газу. Це допоможе зберегти життя!" — наголосили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Раніше цього року, 21 лютого, в Рівному чадним газом отруїлася сім'я. До місцевої лікарні госпіталізували жінку та чотирьох дітей. Подія трапилася в одному з житлових будинків у Рівному.

Нагадаємо, що 29 вересня в Івано-Франківську родина отруїлася чадним газом. Серед постраждалих троє дітей і їхня матір. До лікарні потрапили двоє хлопчиків 2015 та 2018 років народження, дівчинка 2008 року народження та мати дітей — жінка 1988 року народження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.10.2024 16:46