Фото ілюстративне. Джерело: focus

На Волині жінка побила трьох працівників поліції, коли ті прийшли до неї з обшуком

У п’ятницю, 27-го жовтня, зранку троє працівників поліції прийшли з обшуками до мешканки Ратного Ковельського району Волинської області. Однак вона дала агресивний "відсіч" "гостям", завдавши всім їм тілесних ушкоджень.

Про це повідомив "Ковель Media" з посиланням на ухвалу Ковельського міськрайонного суду. Травми отримали капітан, старший лейтенант і підполковник поліції, серед яких була жінка.

Агресивну нападницю правоохоронцям вдалося все ж угамувати. Її затримали та відкрили проти неї кримінальне провадження за статтею "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — обмеженням волі на термін до п’яти років або позбавленням волі на такий же термін.

"Підозрювана виявила високий ступінь неконтрольованої агресії. Серед потерпілих є жінка, але ця обставина не стримала підозрювану. Існує великий ризик, що підозрювана не втримається від спокуси продовжити такі дії щодо потерпілих, зокрема, чинити на них тиск, спрямований на спотворення обставин події. Те ж стосується і свідків події. Потрібен час для того, щоби вона усвідомила неправомірність своєї поведінки, шкоду, яку вона завдає, в тому числі сама собі. Підозрювана в умовах, які зараз є в країні, має змогу переховуватися від слідства та суду, в тому числі за кордоном", — зазначив на судовому засіданні слідчий поліції

Ковельський міськрайонний суд застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 26 грудня 2023 року включно. Їй заборонено залишати житло з 22:00 до 06:00, окрім випадків, коли її відсутність у місці проживання пов’язана з повітряними тривогами, необхідністю звернення за медичною допомогою. Суд зобов’язав її здати закордонний паспорт.

Жінку звільнили з-під варти в залі суду. Відомо, що вона є уродженкою Ратного, не одружена, не працює, має задовільний майновий стан і міцні соціальні зв’язки, не судима. У зв’язку з чим правоохоронці проводили у її помешканні обшук — в ухвалі суду не вказано.

Нагадаємо, що 26 жовтня на Івано-Франківщині правоохоронці затримали зловмисника, який завдав військовослужбовцю важкі тілесні ушкодження. Зловмисник ударив потерпілого металевим предметом в голову.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.11.2023 03:45