Фото: поліція Івано-Франківщини

На Івано-Франківщині чоловік побив військового: поліція розповіла деталі (фото)

На Івано-Франківщині правоохоронці затримали зловмисника, який наніс військовослужбовцю тяжкі тілесні ушкодження. Зловмисник ударив потерпілого металевим предметом в голову.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Зазначається, що 34-річного чоловіка госпіталізували до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Поліцейські вже встановили особу зловмисника та затримали його. Правоохоронці з'ясували, що конфлікт між чоловіками відбувся неподалік ставкового господарства в селі Княгиничі, Рогатинської територіальної громади.

"Фігурант здійснював обхід зарибнених ставків та помітив в чагарниках двох невідомих осіб. Між мешканцем Рогатинської громади та мешканцями Ходорова, Львівської області, розпочалася сутичка, під час якої 26-річний чоловік металевим предметом завдав удар у ділянку голови 34-річного чоловіка", — йдеться в повідомленні.

Рогатинський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, 22 жовтня в Чорноморську Одеської області сильно побили старшого сержанта української армії. Унаслідок нападу п'ятьох хуліганів військовий отримав перелом шиї та набряк мозку. Інцидент стався недалеко від магазину "Верже" на вулиці Лазурній.

Окрім того, з кишень військовослужбовця зникли банківські картки, телефон і військовий квиток. В обласному управлінні Національної поліції України повідомили, що особи зловмисників встановлені. Наразі провадження відкрито за статтею "Хуліганство" Кримінального кодексу України. Однак після отримання висновків експертів щодо тілесних ушкоджень, кваліфікацію провадження можуть змінити.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Події, 26.10.2023 18:51