Фото: Закарпатська ОВА

На Закарпатті призначать нових комендантів та впровадять перевірку документів

На Закарпатті рада оборони області прийняла рішення запровадити перевірку документів осіб. Зміни діятимуть від 1 грудня і до завершення воєнного стану в Україні.

Про це йдеться в розпорядженні на сайті Закарпатської обласної військової адміністрації.

Зазначається, що спільним наказом голови обласної військової адміністрації й начальника ОТЦК та СП призначені коменданти районів і міст Закарпатської області.

"Вони і визначать уповноважених осіб для здійснення перевірки документів. Такі заходи здійснюються відповідно до Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану, затвердженого постановою КМУ від 29 грудня 2021 року №1456", — йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський анонсував комплексний план з мобілізації в Україні. Глава держави наголосив, що його буде підготовленого незабаром.

Глава держави підкреслив, що завдання поставлено Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному і міністру оборони Рустему Умєрову, а також прем'єр-міністру Денису Шмигалю, адже ще є економічні питання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 30.11.2023 18:29