Фото: ДПСУ

Прямував до США, щоб зустрітися із коханою: на Закарпаття прикордонники затримали ухилянта, який три дні блукав горами

На Закарпатті прикордонники зупинили чергову спробу порушення державного кордону. Військові затримали чоловіка, який заблукав у горах. Він планував незаконно перетнути українсько-румунський кордон, щоб потім виїхати до США, де живе його дівчина.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба. 

"На Закарпатті прикордонники затримали чоловіка, який три дні блукав горами з ціллю знайти та незаконно перетнути кордон із Румунією", — йдеться у повідомленні.

Проте його наміри не дали результатів, тому громадянин вирішив особисто звʼязатися із рятувальниками. Ухилянта знайшли за шість кілометрів до кордону.

"Як зʼясувалося, чоловік прямував до США, аби зустрітися із коханою, та обрав для цього слизьку доріжку. Порушника притягнули до адмінвідповідальності, справу скеровано до суду", — додали прикордонники.

Нагадаємо, за останні десять місяців прикордонники відмовили у виїзді за межі України 43 тисячам громадян. Більшість із тих, хто намагався виїхати за межі нашої країни, — чоловіки. Відомо, що у прикордонників велика кількість відмов через те, що документи осіб не відповідали умовам перетину кордону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.11.2023 17:44