Фото: поліція Закарпаття

На Закарпатті п'яний водій на смерть збив дитину (фото)

На Закарпатті п’яний водій збив шестирічну дівчинку. Дитина від отриманих травм померла на місці.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Зазначається, що 14 жовтня о 16:10 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Тур‘я Поляна, що в Ужгородському районі. За попередньою інформацією заявників, у аварії постраждала малолітня дитина. 

"46-річний водій автомобіля марки BMW, значно перевищив безпечну швидкість, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя, яким в той час йшла шестирічна дівчинка. Водій здійснив наїзд на дитину, після чого влетів у паркан будинку. 
Від отриманих травм малолітня померла на місці події"
, — йдеться в повідомленні.

Поліцейські освідчили водія — за кермом він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер зафіксував 2,13 проміле алкоголю у його крові. Наразі слідчі затримали зловмисника. Кримінальне провадження в поліції відкрито через порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть. Водієві загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Одеській області 14-річний підліток без дозволу взяв мікроавтобус батька та скоїв смертельну аварію. Школяр збив чоловіка, який помер на місці автопригоди.

Аварія сталася ще 7 жовтня близько 21:00 між селищем Прибережне та селом Шабо. Правоохоронці встановили, що 14-річний хлопець без дозволу взяв мікроавтобус батька, аби покататися. Втім, здійснив наїзд на 58-річного жителя Білгорода-Дністровського, який перебував на проїзній частині дороги. Чоловік загинув на місці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.10.2023 21:40