Фото: ДБР

На Запоріжжі ДБР оголосило підозру правоохоронцям, які працюють на окупантів

Працівники Державного бюро розслідувань заочно повідомили про підозру ще сімом колишнім правоохоронцям з Пологівського району Запорізької області. Вони служать на окупантів у незаконно створеній міліції захопленої частини регіону.

Про це повідомляє ДБР. Після початку російського вторгнення зрадники залишилися у тимчасово окупованому населеному пункті Розівка Запорізької області. 

"Вступивши до фейкового органу вони патрулювали вулиці, допомагали окупаційному режиму імітувати присутність «влади» на захоплених територіях. Також фігуранти вели агітацію серед колишніх колег щодо співпраці з ворогом", — йдеться в повідомленні.

Усім колишнім правоохоронцям заочно повідомлено про підозру у державній зраді. Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацію майна.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань викрили на державній зраді колишніх правоохоронців, які перейшли на бік ворога та вступили в незаконний орган окупантів міліцію Мелітополя. Вони виявляють для окупантів українських патріотів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 03.07.2023 09:59