Фото: росЗМІ

На Запоріжжі ліквідували відомого пропагандиста: він помер дорогою до лікарні

У четвер, 23 листопада, пропагандист каналу "Росія 24" Борис Максудов помер дорогою до лікарні. Він отримав поранення нібито внаслідок удару українських військових по окупантах на Запорізькому напрямку.

Про смерть пропагандиста пишуть російські ЗМІ.

Раніше пропагандисти заявляли, що по групі російських "воєнкорів" нібито вдарили дроном. Поранений Максудов, який висвітлював російське вторгнення з перших його днів, помер по дорозі до тимчасово окупованого Джанкою. Максудов нібито мав сильну кровотечу та кілька відкритих переломів і він помер, не приходячи до тями.

Нагадаємо, 11 вересня у тимчасово окупованому Донецьку загинув зрадник України Геннадій Дубовий. Так званого "воєнкора", який воював за терористів "ДНР", задавили на смерть. За даними росЗМІ, Дубовий йшов за квітами, коли його збила машина.

Дубовий колись був військкором терориста Арсена Павлова більш відомого як "Моторола". Він зрадив Україну у 2014 і воював проти ЗСУ у Маріуполі та Сєверодонецьку. Як стверджують окупанти, Дубовий брав участь у боях проти українських сил у 2014-2015 роках, зокрема у битві за Донецький аеропорт. Раніше, у 1990-х роках, він брав участь в агресії РФ в Абхазії та Ічкерії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.11.2023 10:33