Фото: росЗМІ

Воював на боці терористів "ДНР": у Донецьку на смерть задавили "воєнкора" Дубового (фото, відео)

У понеділок, 11 вересня, у тимчасово окупованому Донецьку загинув зрадник України Геннадій Дубовий. Так званого "воєнкора", який воював за терористів "ДНР", задавили на смерть.

Про це повідомляють українські та місцеві Telegram-канали. За даними росЗМІ, з посиланням на місцеві джерела, Дубовий йшов за квітами, коли його збила машина. Водночас російські пропагандистські ЗМІ пишуть, що Дубовий загинув на фронті.

Що відомо про зрадника Дубового

Дубовий колись був військкором терориста Арсена Павлова більш відомого як "Моторола". Він зрадив Україну у 2014 і воював проти ЗСУ у Маріуполі та Сєверодонецьку. Як стверджують окупанти, Дубовий брав участь у боях проти українських сил у 2014-2015 роках, зокрема у битві за Донецький аеропорт. Раніше, у 1990-х роках, він брав участь в агресії РФ в Абхазії та Ічкерії.

Дубовий був організатором пропагандистських медіа на тимчасово окупованих територіях, зокрема, займався пропагандою геноциду.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому місті Пологи Запорізької області 8 вересня було знищено штаб партії "Єдина Росія". Це сталось у момент, коли результати так званих "виборів" "малювали" члени партії з Пензи.

Додамо, наприкінці серпня у місті Кам'янка-Дніпровська стався приліт по колаборантах, які мали намір провести фейкові вибори у Запорізькій області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.09.2023 20:41