Скріншот з відео

В окупованому Донецьку вночі сталась потужна "бавовна" (фото, відео)

У ніч на 24 серпня у тимчасово окупованому російськими загарбниками Донецьку пролунали вибухи. Внаслідок інциденту сталася пожежа у центральній частині міста.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Зазначається, що нічних вибухів у Донецьку було кілька. У соцмережах повідомляють про пожежу магазину на проспекті Панфілова, а також про те, що пошкодження зазнала лікарня Вишневського.

Варто відзначити, що наразі жодної офіційної інформації про причини вибухів та даних про "прильоти" немає. Згодом після "бавовни" у Донецьку в пабліках було опубліковано кадри з місця події.

Нагадаємо, у середу, 23 серпня, у центрі тимчасово захопленого Донецька пролунали вибухи. У місті було видно стовп диму.

Додамо, увечері 22 серпня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали гучні вибухи. Рух Кримським мостом був тимчасово призупинений.  Зазначається, що у місті було чути звуки, схожі на вибухи та постріли. Водночас гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв пояснив вибухи та стрілянину "навчальними стрільбами, що проводить флот у Козачій бухті". 

Також у ніч на 23 серпня у Москві та в Підмосков'ї пролунали вибухи. Попередньо столицю Російської Федерації атакували безпілотні літальні апарати. Згідно з наявною інформацією, перед звуками вибухів у Московській області росіяни закрили усі аеропорти: був введений план "Килим" із забороною на виліт та посадку літаків. Також з'явилися повідомлення про нібито помічені безпілотники в Підмосков'ї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.08.2023 07:29