Фото із відкритих джерел

У Донецьку під обстріл потрапив храм: у Росії звинуватили ЗСУ

Російські окупанти заявили про обстріл центру Донецька у Великодню ніч. Відомо, що кілька снарядів впали поряд із собором, у якому відбувалося богослужіння.

Про це повідомляють у російських Telegram-каналах.

Попередньо відомо, що обстріл стався близько третьої години ночі за місцевим часом у ніч на неділю, 16 квітня. Всього було випущено близько двох десятків ракет.

"Спрацювала система протиповітряної оборони, більшість снарядів було ліквідовано. Уламки впади неподалік кафедрального Спасо-Преображенського собору", — йдеться в новинах місцевих ЗМІ. 

Також повідомляється про пошкодження території розташованої неподалік автомобільної станції та критого ринку. Внаслідок атаки загинула жінка, також повідомляється про трьох постраждалих, усі вони наразі госпіталізовані. Парафіяни храму були змушені евакуюватися через повітряну тривогу.

Нагадаємо, у неділю вночі російські війська обстріляли Запорізьку область. Внаслідок атаки рашистів постраждала церква та сусідні будівлі у місті Комишуваха Запорізького району. 

Окрім цього, ворожого ракетного обстрілу зазнала Снігурівська громада Миколаївської області. В одному з населених пунктів громади внаслідок обстрілу загинули двоє підлітків 2005 року народження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.04.2023 10:35