Фото: скріншот з відео

На Житомирщині чоловік побив двох жінок через місце для паркування (відео)

У Коростені Житомирської області чоловік побив двох жінок: матір і доньку. Конфлікт стався через місце для паркування.

Про це постраждалі жінки пишуть у соцмережах.

Одна з жінок заявила, що сварка спалахнула через місце для паркування. Нападник зателефонував друзям — і за лічені хвилини до місця події приїхав мікроавтобус з його приятелями. 

"За декілька хвилин приїхав цілий бус чоловіків, які відразу почали кричати, що ми образили Юрія, кричали, що переїдуть машину та нас разом з нею, називали нас не дуже етично , а після перейшли до дії. Один взяв мою матір за волосся (прошу зауважити, це жінка 150 см та максимум 50 кг), а коли я намагалася допомогти, то я полетіла за волосся на асфальт, а після він переможно спитав " і що тепер?" — пише постраждала.

Свідком інциденту стала неповнолітня дівчина, яка знімала все, що відбувалося на відео. За словами потерпілої, за це неповнолітній погрожували, що покалічать її.

"Головний герой всієї історію Юрій Вигівський, власник СТО біля Сільпо, цим він і намагався показати свою величність та бив жінок", — звернулася до жителів Коростеня дівчина.

Вона також опублікувала кількасекундне відео, на якому зафіксовано, як чоловік хапає жінку за волосся та жбурляє на асфальт. Ще один чоловік у цей момент біжить за іншою жінкою.

У ГУ Нацполіції у Житомирській області повідомили, що потерпілі написали заяву на кривдників. Наразі відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Києві чоловік викликав патрульних зі скаргою на "шум перфоратора" у сусіда. Поліцейські дуже здивувалися, коли з'ясувалося, що це гуділа електробритва у самого заявника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 29.04.2023 17:59