Фото: Патрульна поліція

У Києві чоловік викликав поліцію через шум електробритви (відео)

У Києві чоловік викликав патрульних зі скаргою на "шум перфоратора" у сусіда. Поліцейські дуже здивувалися, коли з'ясувалося, що це гуділа електробритва у самого заявника.

Про це повідомила патрульна поліція міста.

О сьомій годині ранку на лінію 102 звернувся киянин і повідомив про сусідів, які нібито почали щось ремонтувати та ввімкнули перфоратор. Через це він прокинувся і не міг заснути.

Потрапивши до квартири громадянина, поліцейські одразу почули, що шум лунає з ванної кімнати. Їхньому здивуванню не було меж, коли вони знайшли джерело шуму — ввімкнену електробритву, яку залишив у шафі, ймовірно, сам заявник.

"Сміх сміхом, але патрульні завжди зі всією серйозністю ставляться до громадян і в межах компетенції намагаються вирішити конфліктні ситуації. Закликаємо мешканців Києва не зловживати повідомленнями на лінію 102, особливо в період воєнного стану", — зазначили в патрульній поліції.

Нагадаємо, поліцейський із реагування патрульної поліції села Локачі Волинської області умисно складав фіктивні постанови про адміністративні правопорушення на різних людей. Таким чином він намагався штучно завищити показники професійної діяльності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Події, 29.04.2023 15:18