Фото: Юрій Голик. Джерело – zn.ua

НАБУ прийшло з обшуками до фігуранта "зливу" з бюро Юрія Голика, — ЗМІ

У четвер, 27 червня, Національне антикорупційне бюро України завітало з обшуками до бізнесмена та колишнього радника Дніпропетровської обласної держадміністрації Юрія Голика. Він фігурує в антикорупційному розслідуванні щодо програми "Велике будівництво".

Про це йдеться у Telegram-каналі Bihus.Info. У якому саме провадженні обшукують Голика — наразі невідомо. 

Раніше повідомлялось, що Юрій Голик неодноразово фігурував у розслідуваннях журналістів. Останньою була історія зі "зливами" з НАБУ, в якій соратник Голика пересилав йому внутрішню інформацію з бюро.

НАБУ прийшло з обшуками до Юрія Голика

Фото: Bihus.Info

Що відомо про Юрія Голика

Юрій Голик — консультант "Великого будівництва" та екс-радник очільника Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка. У листопаді 2022 року журналісти-розслідувачі з‘ясували, що співвласниця компанії "Будінвест Інжиніринг", яка отримувала мільярди на ремонти доріг в рамках "Великого будівництва", є дівчиною очільника області Валентина Резніченка.

Після публікації САП і НАБУ почали розслідування. Детективи проводили обшуки і в консультанта "Великого будівництва" Юрія Голика. У жовтні 2023 журналісти Bihus.Info з'ясували, що Юрій Голик продовжує їздити на Банкову попри скандал з фітнес-тренеркою і мільярдами на ремонті доріг.

Нагадаємо, 27 червня до колишнього заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка прийшли з обшуками через справу зі зливами з Національного антикорупційного бюро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.06.2024 23:16