Фото: ілюстративне Джерело: "Мілітарний"

Нацгвардійці на Запорізькому напрямку поповнили обмінний фонд ще одним рашистом

На Запорізькому напрямку бійці Національної гвардії взяли в полон російського окупанта. До того ж українські воїни пошкодили ще й ворожу техніку.

Про це повідомила прес-служба Нацгвардії. Блискавичну роботу продемонстрували воїни Третьої бригади оперативного призначення "Спартан".

"На Запорізькому напрямку аеророзвідники Третьої бригади оперативного призначення "Спартан" знищили групу окупантів, пошкодили російську техніку та поповнили обмінний фонд, і все це майже за пів дня", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що військовослужбовці виявили групу противника, що пересувалась на полі бою в сторону позицій гвардійців. Після встановлення цілей, за допомогою FPV-дронів було завдано декілька ударів по окупантах.

"Після цього, щоб завершити вдале відпрацювання з повітря, на зачистку висунулись два гвардійці нашої бригади "Спартан", які на місці знайшли пораненого противника, який поповнить обмінний фонд", — наголосили у Нацгвардії.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила понад 381 тисячу своїх військових. За минулу добу, 26 січня, ця цифра збільшилася на 770. До того ж українські воїни знищили шість танків, 15 бронемашини та вісім одиниць спеціальної техніки.

Додамо, вартість ритуальних послуг і товарів різко зросла в Росії. Це відбулося на тлі війни з Україною, яка завдала російській армії рекордних втрат із Другої світової.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.01.2024 16:58