На фото Сергій Шейхет. Джерело: npu.gov.ua

Використовує службове авто для поїздок у спортзал: Нацполіція перевірить генерала Шайхета після розслідування журналістів

Поліція розпочала службове розслідування відносно начальника Департаменту міграційної поліції Сергія Шайхета. Причиною стало повідомлення журналістів Bihus.Info в якому розповіли, що генерал регулярно під час робочого дня проводить декілька годин у спортивному комплексі, куди приїжджає на службовому автомобілі. 

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

"Щодо інформації, опублікованої в одному з інтернет-видань відносно начальника Департаменту міграційної поліції Сергія Шайхета, призначене службове розслідування. За його результатами будуть прийняті відповідні рішення", — йдеться у повідомленні.

Що відомо про розслідування журналістів

Журналісти Bihus.Info встановили, що начальник Департаменту міграційної поліції Нацполіції генерал Сергій Шайхет регулярно відвідує спортивний комплекс під час робочого дня, використовуючи для поїздок службовий автомобіль із "оперативними" номерами.

Також генерала на цьому ж службовому авто журналісти регулярно помічали на в’їзді та виїзді з одного із найдорожчих київських ЖК. Жодної нерухомості у цьому комплексі керівник Департаменту не має. Проте там володіє квартирою та паркомісцем його батько Олег Шайхет, яку він придбав ще у 2020 році. Зараз подібні квартири у цьому ЖК коштують від одного мільйона доларів. 

Батько генерала впродовж останніх 10 років займається охоронною діяльністю та є співвласником охоронної компанії "Секьюрайті". Іншим її співвласником є найбільша нафтовидобувна компанія "Укрнафта", яку до націоналізації контролювали олігарх Ігор Коломойський і група "Приват".

Варто зазначити, що восени 2023 року Сергій Шайхет отримав звання генерала поліції та очолив Департамент міграційної поліції Нацполіції України. До того він був начальником Миколаївського Головного управління Нацполіції. 

Нагадаємо, раніше журналісти Bihus.Info провели розслідування щодо народного депутата Романа Іванісова. За роки роботи в парламенті він та його родина серйозно збагатилася. Вони придбали автомобілів і нерухомості на майже два мільйони доларів, хоча сума готівкових заощаджень була майже вдвічі меншою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.10.2024 15:50