Найдивовижніші архітектурні концепції 2017 року

24 ГРУДНЯ 2017 10:23

Концептуальна архітектура може включати в себе дуже багато різноманітних речей. Це може бути реалістичний, але новий, хмарочос, або це може бути щось надзвичайно нереальний для нормальної уяви, здавалося б, прямо з науково-фантастичного фільму. Про це повідомляє TruUA з посиланням на New Atlas.

У 2017 році ми бачили багато незвичайних концепцій архітектури, що наближаються до межі, і ця галерея подарунок для всіх мрійників. Цей вибір концепцій з минулого року включає в себе безліч безумних пропозицій, які, очевидно, ніколи не будуть реально побудовані, але цінність у гарній частині концептуальної архітектури менша в тому, що вона є практичною пропозицією та більше в ідеях, на які вона надихає.

Гарна концептуальна архітектура задає питання про те, де ми керуємося суспільством, і які види дизайнерських принципів ми повинні вивчати. З образного, але нездійсненного хмарочоса, що висить над земною поверхнею з штучного орбітального астероїда, до химерної башти, яка нагадує гігантський папір, це був захоплюючий рік для концептуальної архітектури.

Фото, 24.12.2017 10:23