Фото: ДПСУ

Намагався "прошмигнути" до Молдови з більш як кілограмом наркотиків: на кордоні затримали українця

Прикордонники Чернівецького загону спільно зі співробітниками митниці затримали українця, який намагався перетнути кордон і ввезти до Молдови майже два кілограми наркотиків.

Про це повідомила прес-служба ДПСУ.

За даними прикордонників, мікроавтобус 30-річного громадянина України, який слідував в Молдову, прибув в пункт пропуску "Кельменці" о 2-й годині ночі. Під час огляду транспортного засобу спільна прикордонно-митна оглядова група у валізі виявила два пакети з речовиною білого кольору.

Проведений попередній тест показав, що в пакетах присутня наркотична речовина. Наразі чоловіка затримано, а пакети з речовиною направлено на експертизу.

"Стосовно громадянина України до компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 ККУ "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наркоділки із Харківської області вирощували та продавали заборонені речовини в прифронтових районах. Суд Харківської області засудив їх до шести років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.05.2023 13:41