Фото: Telegram Сергія Наєва

Наєв розповів про нову філософію військ ЗСУ на Північному напрямку (відео)

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв наголошує, що результативне виконання бойових завдань вимагає ретельного планування, розуміння мети бою і способів її досягнення, а також чіткої взаємодії кожного бійця. За його словами, щоб перемагати одного героїзму та звитяги недостатньо. 

Про це командувач Сергій Наєв написав у Telegram.

Він переконує, що таку філософію бойової роботи запроваджують в підрозділах, що діють у Північній операційній зоні. 

"Провідниками системного підходу виступають бійці підрозділів, що пройшли горнило боїв на сході та півдні нашої країни, і, зазвичай, власним здоров’ям платили за набутий досвід", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Сергій Наєв розповів, що Україна збільшує мінно-вибухові загородження на всій протяжності державного кордону в Північній операційній зоні. Таке відбувається скрізь, де є загроза нападу агресора. Командувач Об'єднаних сил нещодавно ознайомився з ходом інженерного обладнання та мінування найзагрозливіших ділянок прикордонних районів Північної операційної зони.

Раніше Наєв заявляв, що українське військо єднається з країнами-партнерами щодо передачі тих технологій, того сучасного озброєння, яким українці б’ють ворога. За словами командувача Об’єднаних сил, системи протиповітряної оборони, які передали Україні, мають дуже високу ефективність стосовно своєчасного виявлення, супроводження та знищення засобів повітряного нападу. Це й IRIS-T, і Patriot, і Avenger, та багато інших систем зенітно-ракетних комплексів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.11.2023 20:30