Фото: Офіс президента

"Не будуйте ілюзій щодо Росії": у Зеленського назвали справжні мотиви Путіна у війні

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що російського диктатора Володимира Путіна не цікавлять "переговори", "дипломатичне врегулювання" та інші розмови про мир.

Про це посадовець написав у Telegram.

За його словами, для кремлівського лідера важливий лише "власний не програш у війні" та уникнення відповідальності за воєнні злочини в Україні.

"Росію насправді цікавить лише свій власний не програш у війні, обов'язкове збереження частини окупованих територій, безкарність за воєнні злочини, збереження репутації ключового "бєспрєдєльщика" серед специфічних країн, а головне — обов'язкова капітуляція України, яка може мати різний вигляд. Або "ультимативно невигідних угод", або затяжної війни, або глибокої внутрішньополітичної кризи. Не будуйте ілюзій щодо Росії! "Мир" для них  це лише оперативна пауза, щоб пройти через мілітарно-пропагандистську модернізацію та продовжити системно руйнувати демократії",  наголосив Подоляк.

Він також додав, що для того, аби Україна здолала ворога та здобула перемогу їй необхідно надати більше зброї.

"Тому зброя, зброя і ще раз зброя для України. Це єдиний правильний шлях",  резюмував радник.

Нагадаємо, раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна має чітке розуміння того, яким має бути кінець війни. За його словами, збільшення поставок зброї має призвести до досягнення технологічної переваги Збройних сил України на полі бою.

Додамо, також представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що Україні не варто сподіватись, що смерть президента Росії Володимира Путіна розв'яже усі проблеми. Проте наша держава отримає низку можливостей після загибелі російського диктатора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.11.2023 15:44