Скріншот з відео

"Не треба лазить, де не треба": прикордонники показали ліквідацію росіян на Бахмутському напрямку

Українські прикордонники з мінометів атакували позиції російських загарбників на Бахмутському напрямку. Частину окупантів вдалося знищити.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України й показала відео ліквідації ворога.

Ролик знищення окупантів прикордонники підписали  дотепно: "Не треба лазить, де не треба!". І додали: "Чергова зграйка загарбників уже не повернеться на рідні болота".

Ситуація на Бахмутському напрямку

За даними Міністерства оборони, станом на 30 травня на Бахмутському напрямку противник наступальних дій не проводить. Втім він продовжує обстріли та завдає авіаційних ударів. Також на цьому напрямку триває заміна та перегрупування ворожих військ. 

"Наші війська контролюють південно-західні околиці Бахмута. На півночі та півдні передмістя Бахмута вже декілька днів просування не здійснюється, оскільки рух наших військ призупинено для виконання інших військових задач. Які, власне, виконуються", — зазначала у вівторок заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Нагадаємо, протягом 29 травня українські воїни ліквідували 410 окупантів. Також Збройні сили України знищили десяток артилерійський систем ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 31.05.2023 04:37