Фото: Pexels

Небезпека обстрілу ракетами й дронами: у Києві та частині областей повітряна тривога

Вночі 13 липня у столиці та низці областей оголошено повітряну тривогу. Вона пов'язана із небезпекою ракетних ударів та обстрілів дронами.

мапа тривог 13 липня

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Де оголошено небезпеку обстрілу

Повітряні сили о 00:00 повідомили про ракетну небезпеку для Херсонської та Миколаївської областей, яка пов'язана з ймовірністю пусків "Калібрів". Через вісім хвилин небезпека поширилася на Кіровоградську, Дніпропетровську й Запорізьку області.

Після оголошення повітряної тривоги у Києві та частині областей військові поінформували, що для Київської області також є загроза ракетного обстрілу, яка пов'язана із загрозою застосування ворогом ударних БпЛА. 

О 00:25 Повітряні сили поінформували про пуск "Калібрів" у сторону Черкаської області, а через кілька хвилин вказали, що цілі рухаються також у сторону Вінницької та Житомирської областей.

Нагадаємо, вночі 12 липня російські терористи атакували Київ та область за допомогою дронів-камікадзе ShahedПовітряна тривога тривала понад дві години. Сили протиповітряної оборони знищили всі повітряні цілі.

Також під ударом рашистів вночі 12 липня опинилася і Черкащина. Ворог обстріляв область ударними дронами-камікадзе. Зафіксовано влучання в об'єкт нежитлової інфраструктури. Внаслідок атаки постраждали дві людини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.07.2023 00:19