Фото: Liga.net

Нетаньягу виписали з лікарні: ЗМІ повідомили подробиці

У неділю, 16 липня, прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу виписали з лікарні. Напередодні його госпіталізували в медичний центр Шеба унаслідок зневоднення організму.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

Зазначається, що наразі Нетаньягу почувається добре. Йому перевірили серцевий тиск та зробили обстеження мозку.

За інформацією видання, Нетаньягу втратив свідомість, перебуваючи вдома у Кесарії, в результаті чого він упав і вдарився головою. Прем’єра доставили до відділення невідкладної допомоги з його будинку на півночі країни, пишуть журналісти. Ізраїльський політик, зазначають у виданні, був у "повній свідомості".

Нагадаємо, прем'єр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу може приїхати в Україну. Володимир Зеленський у червні запросив главу уряду Ізраїлю приїхати в Україну і той, найімовірніше, прийме цю пропозицію.

Раніше повідомлялось, що візит Нетаньягу до Києва стане важливим сигналом підтримки України з боку Ізраїлю і допоможе знизити рівень критики Зеленського і його людей за те, що Ізраїль не надає військової допомоги Україні.

Своєю чергою керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Ізраїль повинен допомогти Україні у боротьбі з іранськими "шахедами". Ці безпілотники використовує Росія для численних атак по українській території.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.07.2023 13:49