Прем’єр Ізраїлю Нетаньягу потрапив до лікарні: що сталося (відео)

У суботу ввечері, 15 липня, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що почувається "дуже добре". Раніше його доправили в приймальне відділення медичного центру "Шиба" в Рамат-Гані.

Про це повідомляє The Time of Israel.

Зазначається, що Нетаньягу пройшов планове обстеження, після того, як у лікарні повідомили, що, на їхню думку, він страждає від зневоднення. Під час первинних аналізів "нічого поганого не було виявлено".

У відеозверненні Нетаньягу сказав: "Учора я був із дружиною на Галілейському морі, на сонці, без головного убору, без води. Не найкраща ідея".

"Я почуваюся дуже добре. Але у мене є до вас одне прохання: у нас зараз спека, тому я прошу вас менше часу проводити на сонці, пити більше води, і нехай у всіх нас буде гарний тиждень", — додав Нетаньягу.

Нагадаємо, прем'єр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу може приїхати в Україну. Володимир Зеленський у червні запросив главу уряду Ізраїлю приїхати в Україну і той, найімовірніше, прийме цю пропозицію.

Раніше повідомлялось, що візит Нетаньягу до Києва стане важливим сигналом підтримки України з боку Ізраїлю і допоможе знизити рівень критики Зеленського і його людей за те, що Ізраїль не надає військової допомоги Україні.

Своєю чергою керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Ізраїль повинен допомогти Україні у боротьбі з іранськими "шахедами". Ці безпілотники використовує Росія для численних атак по українській території.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.07.2023 21:59