Фото: соцмережі

Нічна атака дронів на Москву: вибухи зафіксували у військовій частині неподалік столиці РФ

Вночі 4 липня у Підмосков'ї дрон-камікадзе атакував військову частину. За попередньою інформацією, є влучання в адміністративну будівлю.

Про це пише російський Telegram-канал Baza.

У місті Кубинка близько четвертої години ранку дрон-камікадзе "літакового" типу атакував адміністративну будівлю на території військової частини. За попередньою інформацією, внаслідок вибуху жертв та постраждалих немає. Зазначимо, що саме у цьому місті розташовується авіабаза та бригада повітрянодесантних військ. Цікаво, що це майже 410 кілометрів від кордону з Україною.

Загалом цієї ночі і у Москві лунали вибухи. Пропагандисти повідомляють, що причиною вибухів стали два безпілотники, які збили ППО. Через атаку дронів, пасажирські літаки з Шарм-ель-Шейха, Дубая, Махачкали, Челябінська та Новосибірська, які летіли у Внуково, почали перенаправляти в інші аеропорти. 

Попередні атаки дронів на Москву

У вівторок, 30 травня, Москву та Підмосков'я масово атакували безпілотні літальні апарати. У Московській області вранці було чутно вибухи, працювала ППО, дрони врізалися в багатоповерхівки столиці РФ. У Міноборони Росії назвали Україну винною в "терористичній атаці безпілотними літальними апаратами по об'єктах у Москві". У Шойгу заявили, що в "атаці було залучено вісім безпілотних літальних апаратів літакового типу". Пропагандисти ж стверджують, що дронів було не менше трьох десятків. Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm заявила, що до атаки причетні росіяни, які борються з путінським режимом й постійно перебувають у Російській Федерації.

Також вранці 21 червня кілька безпілотників атакували територію Росії. Падіння БпЛА зафіксували у Новій Москві та Підмосков'ї. Один з безпілотників вибухнув у небі в районі села Лукіно в Новій Москві. Невідомий дрон упав поблизу — біля річки Пахра.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2023 07:47