Фото: соцмережі

Нічна атака РФ: у Повітряних силах уточнили дані щодо збитих ракет над Україною

У ніч на 13 червня російські загарбники в черговий раз завдали ракетного удару по Україні. Усього випущено 14 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 та до чотирьох безпілотників Shahed-136/131.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Зазначається, що уночі 13 червня ворог завдав удару зі стратегічної авіації — восьми бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію, а також кількома ударними дронами з південного напрямку. 

"Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено 10 крилатих ракет та один ударний дрон", — йдеться у повідомленні.

За даними військових, під ранок рашисти здійснили повторну атаку з Каспійського моря трьома Ту-95мс. За попередніми даними, цього разу до України долетіла лише одна крилата ракета, яку знищено українською протиповітряною обороною.

Фото: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, у Харкові цієї ночі були "прильоти" внаслідок обстрілу дронами. У Київському та Салтівському районах сталося влучання в об'єкти цивільної інфраструктури.

Також вночі 13 червня російські загарбники випустили по Києву крилаті ракети Х-101/555. Усі ворожі повітряні цілі вдалося збити.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.06.2023 10:01