Фото: Одеська ОВА

Нічний обстріл "шахедами": скільки ворожих дронів знищили військові цієї ночі

У ніч на 23 серпня ворожа армія запустила по території України 20 ударних дронів іранського виробництва. Більшу частину із них українські захисники змогли знищити.

Про це повідомили у прес-службі Повітряних сил ЗСУ.

"У ніч на 23 серпня 2023 року ворог здійснив пуски ударних БпЛА "Shahed-136/131" з південно-східного напрямку. Усього було випущено до 20 ударних дронів з району Приморсько-Ахтарськ (РФ), Чауда (Крим)", — йдеться у повідомленні.

збиті шахеди

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

За словами військових, знищити вдалось 11 безпілотників. Із них дев’ять у Одеській та два — в межах Запорізької області.

Обстріл Одещини 23 серпня

Вранці в Одеській ОВА повідомляли, що російські загарбники упродовж трьох годин обстрілювали ударними безпілотниками південь регіону. 

Ворог поцілив у цивільну інфраструктуру, відбулися влучання по виробничо-перевантажувальних комплексах, де спалахнула пожежа, загальною площею 700 кв.м. Також рашисти влучили й у зерносховища.

Нагадаємо, уночі російські загарбники вкотре обстріляли мирне населення у деокупованому Херсоні. Цього разу удар по обласному центру прийшовся близько четвертої ранку — ворог скинув дві керовані авіабомби на дитсадок та житлові будинки. Постраждали шестеро людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.08.2023 09:18