Фото: Nissan

Nissan випустив бюджетний дім на колесах (фото)

Японський автовиробник Nissan випустив оригінальну модифікацію мінівена Nissan Caravan 2024 під назвою MyRoom. Авто являє собою дім на колесах, який уже продається в Японії за ціною від 37 633 до 46 766 доларів.

Про це повідомляє офіційний сайт Nissan.

Автовиробник вже випускав дім на колесах Nissan Caravan лімітованою серією. Проте тепер він став однією з повноцінних версій моделі. Зовні авто нічим не відрізняється від стандартного мінівена, адже в основному зазнав змін салон авто. Його було зроблено в традиційному японському стилі та оздоблено деревом. На вікнах автівки з’явилися жалюзі.

Дім на колесах

Фото: Nissan

Інтер'єр авто можна трансформувати — його задні сидіння розкладаються та перетворюються на двоспальне ліжко, а сидіння другого ряду можна розвернути. В авто встановлено розкладний столик, різноманітні шафи, є додаткові лампи та USB-порти. Також виробник оснастив мінівен ще однією батареєю, яку було зібраною із блоків акумуляторів від електрокара Nissan Leaf.

Дім на колесах

Фото: Nissan

Мінівен в модифікації дому на колесах має два варіанти двигунів. Авто можна придбати з 2,0-літровим бензиновим двигуном на 129 кінських сил або з 2,5-літровим 132-сильним турбодизелем. Обидві версії авто оснащені семиступеневим автоматом, а у варіанті з дизельним двигуном за доплату можна оснастити авто повним приводом. 

Нагадаємо, раніше видання Axios повідомляло, що у Сполучених Штатах Америки почали будувати першу "розумну" автомобільну дорогу. Роблять це з метою зменшення кількості заторів, аварій та покращення ефективності управління дорожнім рухом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології і наука, 06.08.2024 11:31