Фото: скріншот з відео

Новий "припадок" у Соловйова: пропагандист вимагає помстися Україні "за знищення терористів"

Російський пропагандист Володимир Соловйов погрожує Україні через знищення ватажків терористів Олександра Захарченка, Михайла Толстих на прізвисько "Гіві", Арсена Павлова з позивним "Моторола". Агресію у псевдо журналіста викликала ліквідація в Санкт-Петербурзі "воєнкора" Владлена Татарського.

Про це Володимир Соловйов заявив у своєму ефірі на російському телеканалі.

В ефірі пропагандистського шоу він показав фото ліквідованих ватажків терористичного угруповання "ДНР". Туди також потрапила дочка ідеолога "русского міра" Олександра Дугіна Дар'я. Вона підірвалася в авто у Підмосков'ї в серпні 2022 року.

Пропагандист очікує ракетних ударів по урядовому кварталу в Києві, знищення Служби безпеки України та Головного управління розвідки. Такою, на його думку, має бути відплата за знищення Владлена Татарського.

"Коли нарешті ми за наших святих почнемо мститись? Коли ми пригадаємо те, що сказав наш верховний головнокомандувач про те, як треба воювати з терористами? Знайдемо в сортирі — і в сортирі замочимо. Коли буде знищено терористичну організацію — Службу безпеки України? Коли буде знищено урядовий квартал Києва, коли будуть знищені покидьки, що віддають накази від верховного бандерокомандувача, головного нациста, покидька, гн*ди на прізвище Зеленський. Коли всі негідники по всіх лініях, ГУР та інші, що відповідають за проведення терористичних актів на нашій території, усвідомлять, що таке гнів і могутність російської зброї?" — заявив Соловйов.

Як відомо, 2 квітня у Санкт-Петербурзі стався вибух в одному з кафе. Попередньо, в результаті вибуху загинув російський пропагандист Владлен Татарський. Вважається, що кафе належить засновнику терористичної ПВК "Вагнера" Євгену Пригожину.

Що відомо про Владлена Татарського

Татарський (Максим Фомін) — уродженець Макіївки Донецької області (народився 1982 року). Згідно з повідомленнями роспропаганди, він воював за бойовиків "ЛНР" у 2014 році, коли РФ розпочала війну на Донбасі. 30 вересня 2022 року він був у Георгіївській залі на виступі Путіна, присвяченому спробі незаконної анексії частини територій України, і розповідав про бажання "нагинати всю Європу". Татарського занесено у базу сайта "Миротворець" як воєнного злочинця.

Нагадаємо, Слідком РФ відкрив кримінальну справу за фактом смерті Татарського, кваліфікувавши її як "вбивство у загальнонебезпечний спосіб".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 04.04.2023 10:40