Фото: Twitter "Інтер" Маямі

Новий рекорд Мессі: аргентинець виграв трофей з "Інтером"

Аргентинський форвард Ліонель Мессі у складі "Інтера" з Маямі завоював 44 трофей у професійній кар'єрі. Тепер нападник став найтитулованішим гравцем в історії футболу.

У фіналі Кубка ліг "Інтер" Маямі переміг "Нешвілл"  у серії пенальті (1:1, пен. — 10:9).

Ліонель Мессі став одним з героїв матчу. Він відзначився в грі голом на 23 хвилині, а також забив пенальті в післяматчевій серії. Тепер Мессі став найтитулованішим гравцем в історії футболу. Кубок ліг став 44-м у кар’єрі аргентинця. У бразильця Дані Алвеса на рахунку 43 нагороди. 

Аргентинець десять разів вигравав Ла лігу, вісім — Суперкубок Іспанії, має сім перемог у Кубку Іспанії, чотири трофеї Ліги чемпіонів, а також по три перемоги у чемпіонаті світу серед клубів та Суперкубку Європи, два чемпіонати Франції та один Суперкубок країни. Зі збірною Аргентини Мессі вигравав Чемпіонат світу, Олімпіаду, Кубок Америки, молодіжний чемпіонат світу та Фіналіссіму.  

Нагадаємо, нападник "Інтера" з Маямі та збірної Аргентини Ліонель Мессі може закінчити свою футбольну кар’єру після наступного Чемпіонату світу. Змагання заплановані на 2026 рік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 20.08.2023 11:59