Новинки технологічного прогресу були представлені на саміті у США

07 ГРУДНЯ 2017 10:36

У ці дні в США проходить всесвітній технологічний саміт, організований компанією Qualcomm. Саміт прагне завоювати всі позиції: від штучного інтелекту до розумних міст, але в цьому році він зосередився на мобільних телефонах, передає TrueUA з посиланням на сайт gizmochina.

Компанія похвалилася успішними продажами смартфонів на базі Snapdragon 835, злегка відкрила завісу таємниці над Snapdragon 845 і пообіцяла масове розгортання мереж 5G в 2019 році.

Крім того, компанії ASUS і HP офіційно представили ноутбуки-трансформери на базі Windows 10, оснащені процесором Snapdragon 835, який відповідає за продуктивність ноутбука-трансформера і добре зарекомендував себе в мобільному сегменті. У продаж новинка надійде вже в першому кварталі наступного року.

Компанія HP в свою чергу анонсувала продовжувача популярної лінійки ENVY, планшет з клавіатурою, яка відстібається. Виробник з гордістю заявляє, що ENVY x2 не має аналогів в своєму класі з питання автономності: в режимі перегляду відео планшет здатний пропрацювати до 20 годин. У продаж пристрій надійде навесні наступного року, інформації про ціни поки немає.

Нагадаємо, що попереду ще є другий день саміту, на якому відкриють завісу таємниці про новітній чіпсет Snapdragon 845.

Технології, 07.12.2017 10:36