НПУ: Двох чоловіків засуджено до 7 років позбавлення волі за розбійний напад на жінок

14 ЛИСТОПАДА 2017 12:05

У Києві засудили двох зловмисників, які скоїли розбійний напад на жінок. Чоловіки під погрозою ножа вкрали у потерпілих мобільні телефони, сумки з особистими речами та каблучку. Тепер наступні сім років вони проведуть за гратами, інформує TrueUA.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилася на вулиці Ольчижа Шевченківського району столиці. Двоє раніше судимих чоловіків помітили жінок, які розпивали алкоголь на вулиці. У цей час у них виникла ідея їх пограбувати. Зловмисники підійшли до незнайомок та погрожували ножами. У результаті чоловіки відібрали у потерпілих мобільні телефони, сумки з особистими речами та каблучку.

Також повідомляється, що після скоєння злочину вони з місця події втекли, а потерпілі звернулися до поліції. Завдяки оперативному реагуванню та наданому опису зовнішності нападників затримали.

«Вироком Шевченківського районного суду міста Києва зловмисників за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) засуджено до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна», – наголосили у прес-службі поліції Києва.

Події, 14.11.2017 12:05