Наслідки обстрілів Одещини. Джерело: Telegram-канал Олега Кіпера

Обстріл Одещини балістикою: зросла кількість постраждалих

В Одеській області після російського обстрілу балістикою 21 квітня стало більше постраждалих. Рятувальники ліквідовують наслідки атаки.

Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Стало відомо про чотирьох постраждалих внаслідок ракетного удару по Одещині. З них — три чоловіки й одна жінка", — зазначив він.

За його словами, медики надають всю необхідну допомогу. Рятувальники та комунальні служби продовжують ліквідовувати наслідки атаки.

У неділю, 21 квітня, в Одесі пролунав вибух. Перед цим українські військові попереджали про загрозу балістичного озброєння з тимчасово окупованого Росією Криму.

Як пізніше уточнили військові, росіяни продовжують точкові удари по Україні. Загарбники знову цілилися по транспортно-логістичному об'єкту припортової інфраструктури Одеської області. Спочатку повідомлялося про одного постраждалого.

Нагадаємо, що в суботу, 20 квітня, російські загарбники завдали ударів по приватному сектору Одеси. Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Одесі 20 квітня з п'ятьох збільшилася до восьми. Серед яких — двоє дітей.

За даними Сил оборони Півдня, рашисти, ймовірно, вдарили по Одесі ракетами Х-59. Протиповітряна оборона знищила три ворожі ракети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.04.2024 15:31