AR-окуляри Everysight для велосипедистів поступили в продаж

28 ЖОВТНЯ 2017 14:38

Поки віртуальна реальність добре проявляє себе у відеоіграх і розвагах, доповнена реальність займає інші ніші. Зараз виробники AR-пристроїв активно впроваджують їх в системи контролю і управління транспортом. Причому необов'язково йдеться про автомобілі, все частіше доповнену реальність пропонують використати мотоциклістам, власникам велосипедів, любителям лиж і скейтборду. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Venture Beat.

Зазначається, що новітня розробка компанії Everysight якраз призначена для спортсменів, що не цураються високих технологій. Розроблені компанією окуляри Raptor виводять на лінзи-дисплеї усю необхідну велосипедистові або лижникові інформацію, завдяки якій він може відстежувати свій фізичний стан, бачити відстань до конкретної мети, відстежувати швидкість, з якою він рухається, робити відеозапис і фотографувати все, що він бачить перед очима.

Окуляри сполучені із смартфоном через Bluetooth, тому цілий ряд показників зберігається усередині трубки в процесі роботи.

Крім того, перед початком використання гарнітури за допомогою смартфону її можна настроїти під себе, вибравши потрібні параметри за допомогою додатка.

Також, гаджет має функцію голосового управління і здатний працювати на одному заряді до восьми годин.

Розробники говорять, що їх досвід в створенні шоломів для військових пілотів дозволив їм випустити облаштування цивільного призначення, якість якого, проте, набагато вище, ніж у пропонованих конкурентами девайсов.

Розсилка окулярів, на які вже оформлено попереднє замовлення, почнуться в лютому 2018 року. Ціна за штуку починається від 650 доларів.

Технології, 28.10.2017 14:38