Фото: АрміяInform

Окупантам не дає спокою аеродром: у Повітряних силах назвали причину нічної атаки по Хмельниччині

Росіяни 27 липня уночі вкотре атакували Україну дронами-камікадзе. Другий день поспіль ворог намагається завдати удару по військовому аеродрому у Старокостянтинові Хмельницької області. 

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Як бачимо "шахеди" знищили на 100%. Знову ж таки не дає окупантам спокою аеродром Старокостянтинів. Ну не сам аеродром, а наші військові льотчики, які завдають ударів. Ну ви бачите яка "бавовна" гарна відбувається на окупованих територіях. Тому сьогодні і є під прицілом цей аеродром", — розповів він.

За словами Ігната, саме на Старокостянтинів окупанти спрямовували більшість "шахедів" упродовж двох останніх днів.

Нагадаємо, у середу ввечері, 26 липня, російські загарбники також атакували Україну ракетами. Метою ракетного удару росіян був, зокрема, район Старокостянтинова Хмельницької області. У Повітряних силах розповіли, що окупанти запустили ракети з Каспію. Вони спершу залетіли з південного сходу, далі прямували на Харківщину, змінили курс до Дніпра, з Дніпра пішли на Кропивницький та Кіровоградщину, а далі рухалися в напрямку перехрестя Вінницької, Миколаївської та Одеської областей, а потім в напрямку Тернопільщини та Львівщини. 

А 27 липня Росія атакувала з південно-східного напрямку ударними БпЛА та крилатими ракетами. Усі вісім "шахедів" знищено силами та засобами Повітряних сил у межах Хмельницької, Дніпропетровської та Донецької областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.07.2023 09:55