Фото: росЗМІ

Окупанти готують курсантів-пілотів до війни: ті "практикуються" на обстрілах Сумщини

Російська армія відчуває нестачу пілотів. Тож окупанти почали залучати молодих курсантів із льотних училищ, яких практикуються на обстрілах Сумської області.

Про це розповіли у прес-службі Центру національного спротиву.

"З серпня курсанти льотних училищ РФ проводять практичні стрільби з вертольотів некерованими ракетами по громадах Сумської області.  При цьому у звʼязку з низьким професійним рівнем частина ракет поцілила по об’єктах на території країни агресора", — йдеться у повідомленні.

У ЦНС зазначають, що росіяни зараз готують вчорашніх підлітків до війни проти України. Вони навмисно їм дають некеровані ракети, змушуючи тренуватись на мирному населенню.

Нагадаємо, раніше у Центрі національного спротиву повідомляли, що російські окупанти на тимчасово окупованих територіях сформували "трудові загони" зі студентів для проведення пропагандистських заходів. До складу так званих "трудових загонів" входять росіяни. Ці загони діють в зруйнованих військами Росії містах — Маріуполі, Сєвєродонецьку та Лисичанську. Пропагандистські заходи окупанти проводять за підтримки "Росмолоді", яка займається децентралізацією так званих "молодіжних рухів", більшість з яких умовно виступають як волонтерські.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2023 16:45